Mikaela och Frida.

Hej! Idag har jag varit med Mikaela och Frida. Det var kul! Idag hade en grupp (inte min) hemkunskap. Min grupp ska ha det nästa vecka. Imorgon är det idrott. Kanske inte min favvo sak att göra i skolan! Jag har inget mer att skriva! Herrå!


ska till kista centrum.

Hej! Idag ska vi till kista centrum. Jag ska se om det finns några snygga kläder att köpa på HM (jag har presentkort där). Sen vet jag inte vad jag ska göra. Jag kollade på "Sagan om de två tornen" igår. Jag tycker att den är den bästa filmen! Legolas gör så himla coola saker som att tex. hästen kommer springande och han hoppar upp på den i farten.  jag skriver (kanske) när jag kommer hem. Herrå!

 

 


...

Hej! Igår var ju jag på 40 års fest (eller jag kanske inte nämde det i tidigare inlägg). Det var kul! Hon som fyllde 40 - grattis!- hade en bror som var jätte rolig! Först satt han vid dom andra vuxna men han tyckte att det var så tyst där alla barn satt att han flyttade till oss. Han jobbade typ på en skola och berättade massa kul om skolan och eleverna. Han var 23. Har inga planer för idag. Herrå

 

 

 tyckte att den här var söt!


Börjar jag bli lite sjuk?

Hej! Idag har jag inte riktigt legat på topp. Jag mår alltså ganska dåligt. Det känns som om nån har sprängt en bomb i mitt huvud! (inte för att jag vet hur det känns!) Vi har typ europa tema i min klass nu. Vilket är ert favvo land i europa? MItt är Frankrike fast jag inte har varit där. Felicia ska typ ta massa bilder på mej nån da och sen göra det till en header! Undrar om den blir fin, men förmodligen inte jag blir inte fin på bild! Herrå!

¨

 Känner mig ungefär sådär!

 Och så!!!

Fokis tävling!

Hej!! Jag har gått med i en tävling på Fokis blogg Där kan man välja vilken sak man vill från en hemsida! Jag har valt en mobil och ett  tangentbord Jag hoppas att jag vinner! Mamma har möblerat om i vardagsrummet. Det blev fint men känns helt tvärtom. Idag skulle vi spela bangolf med klassen. Det regnade och självklart glömde jag regnjacka! Herrå!


Tjabba!

Hej! Idag ska jag inte göra nåt. Harry Potter och halvblodsprinsen jätte bra men boken är så klart bättre. Idag ska jag till pappa. Skolan börjar ju i morgon så jag sover där (vet inte varför). Jag ska kolla om jag kan baka nåt men vi har typ inga ingredienser! Vi har precis ätit pannkakor till brunch. Jag lyckas inte bra med att göra en header så jag får fråga Felicia som vanligt. Herrå!



 Jag tycker att Ron är söt!


Försöker göra en header!

Hej! Idag försöker jag göra en header men vi har inget bra program som jag kan göra det på. Har ni några tips? Det skulle verkligen hjälpa. Idag ska jag och Felicia på bio. Vi ska kolla på Harry Potter och halvblodsprinsen. Jag har redan läst den. Jag skulle egentligen åkt till grönan med Sofie med vi skulle göra så mycket idag + att jag redan varit där i år. Jag älskar ju Twiligt, så jag undrar vem ni hejar på team Edward eller team Jackob? Jag hejar på Edward men måste hålla med om att Taylor är sååååå snygg nu när han har kort hår!





korthåtig

långhårig vart är han snyggast tycker ni?

Kanske gör nåt med Sofie idag!

Hej! Idag ska jag och Sofie kanske göra nåt. Igår var vi hemma hos mammas kompis som bor jätte nära. Vi kollade på sagan om konungens återkomst med hennes dotter. Herrå!



 Han är sååå snygg! När jag var liten kallade jag honom gulleplutt.. Lite pinsamt kanske! :)

Alva, grattis!

Hej! Idag fyller Alva 1 år. GRATTIS! Idag skickade jag in ett bidrag till en fototävling. Jag lägger in bilden hos mamma sen. 1:a pris är en systemkamera, 2:a - 5:e pris är en digitalkamera, 6 - 10:e pris är en digital fotoram och 11 - 50:e pris är en engångskamera. Jag tycker att min bild blev ganska fin! Herrå!

surfar i bilen!

Hej! Idag har jag suttit i bilen hela dan. Vi ar pa vag till Goteborg. Dar ska vi traffa kusinerna! Vi at lunch pa donken. Det ar typ engelskt alfabet. Det ar typ 1 timme kvar. Herra!

Grattis mamma!

Hej! Idag fyller min mamma år! Av mig fick hon en tröja från salt för 99,95 kr och ett läppglans för 99,00 kr från HM. Igår var jag, mamma och Felicia vid sandviksbadet. Där fanns det typ 4 ormar, 2 i vattnet och 2 på bryggan. Det var äckligt!
Herrå!


i en Lekpark med Idamathilda!

 Hej! Idag var jag ute och gick med Im från mamma till pappa. Mamma hade glömt min kanin ute. Im skulle självklart stanna vid nästan varje lekpark (och det är ganska många från mamma till pappa)! När vi kom hem fick och välja vilken film hon ville se på och jag satte på den. Efter ett tag började hon tjata om att hon var hungrig, törstig och tyckte filmen var tråkig! Herrå!

Sov hos mamma!

Hej! Inatt har jag och Felicia sovit hos mamma. Vi åt också middag med henne igår.Jag har börjat vakna kl 8 eftersom det var kl 9 i Finland. Idag  regnar der. Usch och fy och blä! Herrå! Juste, i Finland köpte jag en ny berlock till mitt sabo armband! En röd klacksko!





RSS 2.0