Hemma dag och sen...

Hej! Idag ska vi inte göra nåt. Ganska tråkigt men ändå. Sen på onsdag ska jag, Frida, Mamma, Felicia och Felicias kompis Saga till landet! Jag och Frida ska sova ensamma i lillstugan vilket är bra. Jag vaknade runt 9 för att mamma hade högt ljud på tvn och för att nån drog en gnisslande skottkärra nedanför mitt fönster! Det är ett jobbigt ljud!



 Eiffeltornet

Thomas Sabo!

Hej! Idag köpte jag ett Thomas Sabo armband. Jag har tänkt köpa ett sånt ett tag men det har alldrig blivigt av. Jag köpte två berlocker till. Eiffeltornet och ett F som står för mitt namn. Jag ska köpa fler berlocker när jag får pengar, och så kan man ju alltid önska sig! ; ^) Jag köpte dom i Kista galleria. Jag måste bara påpeka att Meg Cabot  är en duktig författarinna! Jag har läst många av hennes böcker och tycker att dom är bra.



 Mitt fina armband!

Hemma från Uppsala!

Hej! Idag kom jag hem från Uppsala. Vi var hos mammas kompisar. Det var kul! De har en swimming pool så vi badade mycket. I natt ska mamma inte vara hemma. Vi ska kolla på film.



 Lång ben!

En lååååång natt!

Hej! Jag har varit vaken till kl halv 7 då jag somnade till kl 9. Det var alltså på morgonen! Först läste jag och sen försökte jag somna men det var för varmt och sen när kl kanske var 4 gick jag och satte mig i min soffa och kollade på tv. Jag är väldigt trött. Toby är här och senare ska  jag gå ut och gå med honom. Han springer fram och tillbaka just nu. Ganska jobbigt av honom. Hej då!



 Cool neon bild som jag har gjort!

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Sommar, sol och bada!

Hej! Idag har jag badat vid Sandviks badet. det var skönt fast ganska kallt. I morgon kommer Toby hem till oss. Han är jätte söt! Jag lägger in några bilder på honom sen. Jag har precis ätir lite glass. Jag har inte så mycket att skriva om.




 Toby!

 Fina blommor!

 Moln här hemma!

 Jordgubbar! Vi hade 4 liter!



 Han vill att vi ska kasta leksaker!

 Full fart hela dan...

 Tills kvällen kommer och han tuppar av!

Ändrade planer!

Hej! Mamma tyckte att vi ska klippa oss idag och bada i morgon istället.  Det tycker inte jag gör nåt. Igår fick jag hicka. Jag har den fortfarande! Det är jätte jobbigt! jag ska klippa upp klippt och klippa luggen. Hoppas det blir fint för jag vill inte se konstig ut.


Guuud vad roooligt!

Hej! Det var jäätte roligt på Gröna lund!  Jag åkte många saker som jag inte har åkt förut. Jag åkte insane, katapulten, extreme, pop-expressen, jetline och ganska många fler. När jag och Felicia hade åkt insane  var nåt av det första hon sa "aldrig  mer!". Jag mamma och Felicia gick spök huset. Det var jätte kul för Felicia blev jätte rädd hela tiden och sa jag "vill gå ut, snälla kan vi gå ut". Det var väldigt underhållande! I morgon ska vi åka och bada. Det ska bli kul det med!
Men juste i sommar ska jag åka till Finland med pappa. då ska vi gå på ett nöjest fält som heter Särkänniemi. det är det roligaste jag har varit på. Där finns världens bästa attraktion som heter Tornado. Det finns en till som jag inte gillar som man ligger ner på!  den heter Tombi.Usch! Jag lägger in bilder på dom 2. Herrå!



 Katapulten!

 Extreme!

 Jetline!

 Pop-expressen!

 Spöök huset!!!

 Insane!

 Min älskade Tornado!

                                        Trombi! Blä!

Grönan!

Hej! Idag ska jag, mamma och Felicia åka till grönan. Det ska bli kul. På torsdag-fredag ska min morbrors och hans frus hund Toby vara hos oss! Han är jätte galen och blir ofta lite för mycket. Igår fick vi träffa mammas pojkvänn för försrsta gången. Han verkade trevlig! Nu måste jag göra mig i ordning. Hej då!

 gullig hund!

Hej!

    www.stuumpan.blogg.se   

I'm home!

Hej! Jag har precis kommit hem. Det var jätte mysigt på landet fast det regnade ganska mycket. Fast idag var det soligt! Jag ska lägga in bilder på torsdagens inköp sen. Just nu är den urladdad! Hej då!

 En cool bild!

Precis vaknat!

Hej! Jag vaknade precis men måste ändå skynda mig! Vi ska till kista så snart som möjligt. Sen ska vi till landet och fira midsommar. Jag hinner nog skriva mer sen, om inte skriver jag när helgen är slut!
Hej då!  

 Bella i twilight!

Kista imorron!

Hej! Imorron ska jag till Kista centrum med mamma. Det ska bli kul! Egentligen skulle vi åka dit idag men mamma vill fira att hon har semester genom att äta på Kina resturangen. Idag har jag städat mitt rum. Igår kollade jag och Felicia på film till kl 01: 10. Jag blev därför ganska sur för att jag vaknade kl 8 och inte kunde somna om.
Hej då!

Stark kisse!

 Min syster Alva! Hon är jätte söt!

Ha det bra i himmlen!

Hej! Idag var doktorn tvungen att avliva vår katt Misse. Hon var 13 eller 14 år! Saknar dig! Idag var jag på kollonilotten med Eija, Alva. Idamathilda, Felicia och farmor. En kompis till familjen var också där. Det var inte särskilt kul. Just nu kollar jag på 2 ½ men. Det är ett kul program tycker jag!
Sommarlovs kramar!

Slappa i soffan hela dagen lång!

Hej! Idag har jag slappat hela dagen. Det är det som är så bra med lov. Man kan göra nästan vad man vill! när jag vaknade i morse rörde jag mig lite och kände att jag låg på någonting. Det var Idamathildas barbie sko! Det gjorde ganska ont att ligga på den. Hon kollade på en barbie film för hundrarade gången idag. Jätte jobbigt. Hon kollade på den när vi åkte hem och från Jämtland förut. Alltså blev det 14 timmar med samma film flera gånger! Just nu springer Idamathilda fram och tillbaka över golver och skriker färdi gå/kör (klara färdiga gå/kör! jag kommer säkert få tinnitus (vet inte hur det stavas) på grund av henne.
Kram!


 Filmen Idamathilda kollar på "prinsessan och tiggarflickan!"


Shopping i regnet!

Hej! Idag var jag och min familj på Outlet i spö regnet! Jag köpte ett par nya skor som jag ska ta foto av när jag kommer till mamma. Jag var inte på shopping humör idag. På onsdag kanske jag och mamma ska åka och shoppa i Kista ensamma! Jag hoppas att det blir av. Jag kommer nog inte skriva varje dag nu när det är sommarlov men ska skriva så ofta jag kan.
Herrå!

Är sugen på tårta och lägger därför ut några bilder på coola tårtor!

Tårt slott!

 

 Sån här fick Idamathilda när hon fyllde 1 fast den var större!

Happy bithday too you.

Mmm jag blir suktad! Här är en cool bild!

 ooh!

Vad ska jag göra i sommar? Vänta lite, inte mycket!

Hej! Om några veckor ska jag till Finland. Men innan det ska jag åka till grönan, till några kompisar och till landet. Men nästa år ska vi åka till nåt varmt land med pappa. Det ska bli skönt och jag längtar! Skolavslutningen var långtråkig. Idamathilda (min syster) satt och dansade till musiken i mitt knä. Nästa termin har vi ett nytt klassrum. Jag saknar dig Sofie!
Många sommar kramar!

Jordgubbar! Typisk sommar!

Den är inne!

Hej! Idag bestämmde fröknarna att skolavslutningen blir innomhus! Det är bra för vi får mer sovmorgon. Om det hade varit ute hade vi varit tvugna att vara i skolan kl 09:30 men nu ska vi vara i  skolan kl 10:30. Idag fick vi glass i skolan! Det var jätte gott!
Herrå!


Sverige mot Malta!

Hej! Sitter framför teven och tvingas kolla på fotboll om jag vill kolla på tv. Det är jätte tråkigt! Sverige har gjort ett mål. Min kompis Sofie ska inte vara med på skolavslutningen! =( Hon ska åka bort och jag kommer att sakna henne. Idag visade jag Lenas drömkillar för klassen! Alla skrattade när de såg dom. Kille nummer 6 vann!
Herrå! Kramar från mig!

Bilder

Hej! Här är 2 bilder som jag gjort!

 Söt bild!

 Den här är cool tycker jag!


Skoljoggen

Hej! Idag hade vi skoljoggen i skolan. Jag vet faktist inte vad jag ska skriva om skoljoggen. Idag var min morbror här för att ge oss minnes kortet. Tyvärr funkade inte det heller. Synd, för jag vill testa det snart! Tycker ni att min nya design är fin? Kommentera!
Herrå! Kram

 Mitt öga!

 Min söta nin där hemma!

Skolavslutning!

Hej! På fredag är det skolavslutning! Jag längtar dit. I skolan ritar jag dröm killar till min fröken Lena. Sen ska hela klassen rösta fram vilken som passar henne bäst. Alla är rätt fula. En har t ex. en I love beer trröja. Han blev nog bäst! Idag var Frida hos mig.
Herrå!

Fin blomma!

Varför kan det inte sammarbeta!?

Hej! Jag kom hem från Vaxholm idag. Där sov vi i husvagnen. Jag har fått the sims 3! Men det funkar inte just nu för att grafik kortet har för litet minne. Varför kan det inte bara sammarbeta!? Fast min morbror ska fixa ett till oss. Det är snällt tycker jag!
Kramiz


Fortfarande dålig

Hej! Idag är jag fortfarande sjuk. Idag ska jag till mamma och då ska jag fixa min blogg. Jag ska också lägga in massa bilder om jag orkar. Hehe. Jag skriver mer sen
Herrå!

sjuk!

Tjabba! Idag är jag sjuk. I helgen var jag på landet igen. Jag badade i havet då. Det var 16 grader varmt i vattenet. Igår natt släppdes new moon trailern - vet inte hur det stavas. den var jätte bra!

Herrå!

RSS 2.0