Synd =(

Hej! Vi vann inte bästa 4:an. Det var synd, men det var ändå kul att vara där =) Efter tävlingen fick vi bada i 3 eller 4 utomhus pooler. Jag hade inga badkläder och ingen handduk men fick låna av mina kompisar Frida och Malin! Fast jag hann ändå svettas vääldigt mycket... (jag hade jeans på mig, och det var över 20 grader varmt). Idag fick vi en klassmorfar. Han verkade snäll. Idag på lunchen såg jag att mattanterna hällde vatten på spagettin! (usch) det såg jätte äckligt utt och smakade värre.

Herrå Kram!

Bästa fyran

´Hej! Nu är jag hemma igen. Dopet var jätte gulligt! Imorrn ska min klass på bästa fyran! Det ska bli kul men vi måste till skolan tidigare än vanligt. idag åt vi ungnstekt pannkaka. Blä. Min kompis Frida har precis gått hem från mig. Vi var på ica och köpte glass. vi gjorde också morsdag kort till på söndag. Då är det min mammas namnsdag. Jag ska köpa ett Thomas Sabo armband. Jag ska nog ha några fina berlocker på armbandet. jag hade tänkt mig körsbär, en snygg sko och en best friend berlock. Jag ska ha det med Frida.
herrå ( ska be Felicia fixa min header) =)


Here I come Jämtland!

Hej! Just nu sitter jag i bilen och är på väg Jämtland. Har typ 7 timmar kvar... Jag fick gå lite tidigare från skolan idag. Jag gick kl 11:45! vi slutar kl 14:00 egentligen. Hehe! Idag i skola har vi inte gjort så mycket. Vi har iallafall haft matte (buu) och eng. Lite sv också.

Herrå!


Tjenare

hej! Idag var jag, Eija (min pappas fru), Alva och Im i jakan. Vi shoppade en klänning mm till mig. Den är till skolavslutningen och dopet på lördag. På onsdag åker vi till Jämtland där dopet är. Det ska bli kul! Idag i skolan hade vi ganska mycket matte (usch) och mycket engelska. Vi hade ox mysik. Jag älskar att sjunga även om jag inte är bra på det.

herrå! <333

Ååh äntligen!

Hej! Idag är jag på landet. Landet är jätte mysigt och jag älskar det! jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... Igår var jag hos Sofie. Åh juste jag vill säga grattis till brudparet! (min faster Fia och hennes blivande man!) Hon är säkert jätte vacker men dom ville inte ha några barn på bröllopet =(

Herrå

JAAAA!!!!!!!!!!!!

Hej! Idag har jag fått tl klubben paket och mitt dsi! Eller pappa köpte det på sin lunch rast och han har inte kommit hem än. Och om ni tror att jag är jätte bortskämmd för att jag FÅR ett dsi, så ska ni veta att jag betalar nästan allt. I tl klubben paketet sår man alltid en hemlig  present. den här gången fick jag en badmössa. Min syrra fick den... jag kan inte lägga in några bilder just nu för jag är hos pappa och det går inte här pågrund av virusskyddet.

kramiz

AJ!!

Hej! Igår på judon (jag går på judo) skulle jag göra en bakåt kullerbytta. då knäcktes min tumme bakåt och blev helt svullen. jag har stukat den! Den gör jätte ont och jag kan knappt röra den =( När jag stukede den var det typ 3 kvart kvar tills lektionen var slut och jag sa inget så jag fick kämpa.


Kramiz

snart smäller det!!! =)

Hej! På lördag eller söndag ska jag köpa mitt nontendo dsi. Jag har sparat i månader. Idag gjorde jag choklad bollar, eller jag det skulle det bli. (hihi) Det var  torrt så jag hällde i lite vatten. det visade sig vara ett stort misstag. Idag på idrotten spelade vi softboll. Bollen var stenhård och jag duckade varje gånd den flög mot mig...

                                     

Äntligen!!!

Tja!!! Äntligen helg! Måste man alltid gå upp kl 7 på vardagar kan vi inte börja kl 9, så man får sovmorgon? Idag är min kompis Frida hemma hos mej.
 Det här är jag och min kompis frida
Frida är till vänster och jag till höger =)


1:an för andra gången...

Tjabba! Idag har det inte hänt så mycket, förutom skolan. Jag hållet nu på med att läsa den  första Twilight boken för andra gången. Jag har läst alla fyra en gång, men börjar nu om för att de är så himla bra! Man blir typ beroende. Jag och min syrra gillar dom så mycket att vi ficka alla 4 böckerna + filmen! idag hade vi  matte =( blä! Jag hatar matte, det är så himla tråkigt... Herrå


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0