Yes, hemma!

Hej! Jag har precis kommit hem. Det känns jätte skönt! Jag kommer nog skriva mer imorrn istället.  Herrå!


Idag firar vi...

Tjenare! Idag ska vi fira min lillasyster Alvas 1 års dag! Hon fyller egentligen den 16 augusti men då är vi inte i Finland.Just nu håller jag på att läsa uppföljarna till Stig Larssons bok, "Män som hatar kvinnor". Fast jag inte läst den första!Dom är jätte bra! Eijas mamma Irmaär jätte duktig på att baka och har gjort en tårta men hemmagjord kolasås. Jag fick smaka kolasåsen och den var god! Eftersom att vi åker hem i morgon kommer jag kanske skriva när vi är hemma.
Herrå!



2 dagar kvar!

Hej! Nu är det bara 2 dagar kvar innan vi åker hem! Det ska bli skönt att komma hem, vi har ju varit här 2 ½ veckor! Förra sommarn var vi här 4 veckor. Usch! Det blir så tråktigt att vara på samma ställe i 4 veckor. Nästa år åker vi iallafall till ett varmt land! Den stora nyheten är att vi ska göra om mitt rum!!! Det ska vara turkosa väggar och på en vägg ska det gå upp vita blommor! vi ska tabort min garderob så får jag och Felicia dela på klädkammaren! Det kommer vi nog göra till hösten för vi måste fixa andra saker i huset först!


Fortfarande i Finland!

Hej! Nu har vi varit på Särkänniemi. Jag åkte Trombi och den är så himla läskig! Man håller på att tappa fotfästet hela tiden och så tappar man nästan fästet men händerna också! Usch! Idag ska vi till Eijas -jag tror det var- faster och hennes man. För några år sen åkte vi till flera släktingar i rad. Vid varje ställe fick vi fika! Jag har just fått reda på att när vi kommer hem så ska vi vara hemma ett tag och sen ska vi till mina kusiner i Göteborg. Då ska vi till Liseberg för första gången! Det ska bli kul!
Hej då!


bloggar från finland!

Hej! Jag sitter bredvid min kusin Magdalena och syster Felicia. Idag har vi inte gjort så mycket. Jag och Magdalena var i affären och provade kläder. Det var kul! Vi skrattade jätte högt innei provrummet och sen när vi kom ut stirrade massa på oss. Sen började de spelas en sång som jag kunde och jag sjöng med när det var I love you. Tyvärr sjöng jag lite högtoch en familj stirrade på mig! det var lite pinsamt men vi skrattade bort all pinsamhet. De andra som följt med kom fram till oss och var upprörda. De sa att dom hade letat efter oss överallt.
Hej då!


Ska till pappa strax!

Hej! Vi kom precis hem men jag ska till pappa strax för att mamma ska till Malmö tidigt i morrn. Båten till Finland går typ kl 7 så vi måste gå upp tidigt. Jag längtar inte till att gå upp tidigt! Hej då!



Vi ska åka nu!

Hej! Vi ska strax åka till Helena. Jag skriver sen när jag kommer hem. På fredag ska vi ju till pappa, och på lördag ska vi till Finland. Eijas föräldrar har en dator så jag kommer nog skriva lite! Hej då!


Ny header!

Hej! Vad tycker ni om min nya header? Jag tycker att den blev fin. Det var Felicia som gjorde den, så tack Felicia!Vi ska åka till Helena i morgon istället. Idag åkte vi till Jakan. Jag köpte en bok, nagellack och lösnaglar. Jag vet faktiskt inte varför jag köpte lösnaglar. Det var 3 nagellack till Fransk manikyr. Istället för att lägga in kramiz med pussmun i slutet av inläggen, ska jag lägga in en ny. Vilken tycker ni är finast? Hej då!



 blom mönster!

Kanske åker vi i morgon!

Hej! I morgon ska vi kanske åka till mammas kompis Helena.  Hon har en dotter som heter Frida som är 11 år och  en son som heter Felix och är 14 år. Det blir kul om vi åker. Om inte beror det på att dom åker utomlands (om dom känner för det). Ha det låter ganska konstigt, men Helenas föräldrar har ett sommar hus utomlands. Just nu kommer jag inte ihåg vart men får fråga mamma sen. Hon är ute på en liten prommenad med sin pojkvänn Juhani.


The proposal!

Hej! Filmen var bra och rolig! Förlåt att jag inte skrev igår (kl är över 12) men mamma höll på med msn. Jag tycker att Felicia gjorde fel som visade henne msn, för hon håller på med det hela tiden! Jag ska gå och lägga mig snart.




Movie time!

Hej! Idag ska vi till Kista galleria och kolla på filmen the proposal. Den verkar bra. Jag kommer skriva sen när jag kommer hem. Då skriver jag så klart om filmen!


En trevlig landet resa!

Hej! På landet var det kul. Vi badade jätte mycket! Vi kollade på Titanic och Twilight. Jag började som vanligt gråta i slutet på Titanic. Den är såå bra! Idag och igår var vi hos pappa. Mamma skulle på en konsert. Im hade saknat oss jätte mycket! Det första hon sa när jag kom innanför dörren var: "Jag äsklar er." Hon sa ER för att Felicia var i hallen. Jag kollade just på ett program om Michael Jackson. R.I.P MIchalel! Hans Thriller är bra!


Ses snart igen!

Hej! Snart åker vi  hem till pappa och sen hem till Frida, sen till Saga och sen till landet. Långt va! Jag hinner inte skriva så mycket.



RSS 2.0