Men bajs !

Hej ! Just nu är den andra satsen med choklad muffins i ungnen. Det blir typ tre... Jag smakade en och den var god. Mamma har snott kamera sladden (som man laddar upp bilder till datan med) till sitt jobb så jag laddar upp bildr imorgon elr tisdag ! Nu är tredje satsen inne och jag har satt in alla klara muffins i påsar oh fryst in ! Pözz !


Chokladmuffins !

Hej ! Nu blire chokladmuffins ! Mums ! Pözz på er !


...

 Haha, han e kompis med justin bieber. Så kul ! Slutet e bäst ! Pözz !


Godmorgon ! ^^

Hej ! Vakna för nån timme sen men orkade inte blogga. Idag ska jag och mamma kanske till Jakan. Får se om vi kommer iväg nån gång ! Jag tror att jag ska ta och baka sen... Pözz !



Avatar ! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Heeej ! Nu har jag kollar på Avatar med Felicia och hennes kompis ! Den är så jävla bra ! En av mina favorit filmer f o m. nu ! Åååh, jag vill se den igen och igen och igen o s v... Hehe, innan bion börjat satt vi och väntade på att bli insläppta. Under tiden kollade vi på en video på mobilen. Då kom hon som jobbar i kassan och sa nåt i stil med " Stäng av mobilen under filmen annars kommer förmodligen dom andra i salongen hugga huvudena av er ", typ alla där inne (inte så jätte många) började stirra på oss ! Det var skit kul ! Ssen satt det typ nåra idiot tjejer bakom oss i salongen och snacka skit om oss ! Jävla puckon, om ni ska på bio kolla då istället för att snacka en massa skit ! Filmen var ganska lång, typ 2h 20? min ! Jag gjorde det stora misstaget att köpa en stor läsk !  Jag drack upp den under första timmen. Gissa om jag var kissnödig när jag kom hem ;) Pözz !


Avatar !

Hej ! Ikväll ska jag, Felicia och kanske hennes kompis se på Avatar på bio. Den har jag velat se på länge men inte hunnit. Mamma ska till en kompis ett tag. Idag mår jag mycket bättre ! Pözz ! ♥



:(

Visst vi är inte kompisar elr så, men jag vet inte hur jag skulle kunna stå ut om detta hände mej ! Jag är ledsen för din skull och jag hoppas att tiden kommer läka sår !


God morgon !

God morgon ! Idag så är jag hemma ! Vaknade inatt och mådde skit. Asså tror att jag hade feber. :( Jag är trött för att jag låg vaken ett jag ! Blir lasange till lunch idag. Om jag kan äta det. Det är rester från igår ! Pözz !


Sjuk igen då !

Hej ! Ja, då  va man ju sjuk igen då. Har ont i magen, halsen, huvet och mår illa när jag äter. Då blire ju ingen träning. Jag gick hem efter lunch typ. Ska hämta kapten kola snart ! Pözz !


Två hyrda filmer ! :)

Hej ! Idag hyrde jag och mamma två filmer ! Vi hyrde "sommaren med Göran" och "year one" ! Dom verkar bra. Felicia bakade en kladdkaka idag som jag tror vi kommer äta sen ! Hehe, jag passade på att köpa hamster mat på ica. Pözz !









Skridskor !

Hej ! Igår åkte vi skridskor med skolan. Det var rätt så kul ! Jag åkte typ med Malin och Mikaela mest. Juste KRYA PÅ DEJ MALIN ! Love u ! <33 Hon blev sjuk idag ! Snart börjar vi med nationella (stavning ?) proven ! jippie. NAT ! Pözz på er !


Helluuuu !

Hellu ! Idag var det fiskbullar till lunch. BLÄ ! Jag åt inget typ ! Pappa var hemma med sjuka småungar idag. Igår åt jag fetaoströra som pappa gjort. Fetaost paket hade gått upp i kylen, så den smakade skit. Jag känner mej lite konstig så jag kanske fick nått virus elr nåt från det ? Pözz på er !

Söndag !

Hej ! Just nu sitter jag i soffan och surfar på internet... Vi har börjat prata om att vi kanske inte ska åka till Thailand. det regnar typ skit mkt på sommaren. 100 mm elr nåt ! Asså en dm ! Idag ska vi inte göra nåt. Pözz !


Lyssnar på Justin Bieber ! <3

Hej ! Om typ en halvtimme kommer mommen och moffen. Dom ska fixa mat till oss för dom har inte alla leksaker som vi har hos sej. Då blir det lite jobbit för dom små. Så dom bjuder oss som att vi va hos dom ! ;) Hehe, idag var vi på ica å så. Inget viktigt... Juste lyssnar på Justin Bieber ! Hahn är så jävla bra ! ! ! Love him ! <33 Pözz på er !

Fredag ! (:

Hej ! Äntligen fredag ! Jippie ! Vi har just ätit cocosbollar. Dom var inte så goda ! De e ju let's dance just nu ! Idag gjorde vi typ inget i skolan. Elr jo matte å sånt ! ^^ Ehm, pappa har fått en skit snygg macbook ! Avis ! ): Hehe, pözz då !

Tråk dag !

Hej ! Idag har det inte hänt mkt ! Vi hade prov som jag inte övat på mkt ! Hehe, så det kommer nog vara några fel... Just nu kollar Alva på finska barnprogram ! Jätte kul ! NAAAAAAAAAAT ! Pözz på er !


Judo !

Hej ! Nu har jag varit på judon. Det gjorde bara lite ont ibland ! Asså, armen och nacken. Just nu kollar jag på "huset vid sjön" nån film som går just nu ! Godnatt iallafall !


Trött och ont i nacken och armen !

Hej ! Idag är jag trött och har ont i armen och ont i nacken ! Jag ska träna ändå ! Man stöter i armen hela tiden ! Aj ! Det blev strömavbrott igen och felicia blev skit sur på mej ! Fast jag fixade det sen ! Pözz !


Ice age 3

Hej ! vi har just kollat klart på filmen ice age 3. Den är inte den bästa av ice age filmerna, men ändå bra. Jag har ju sett den förut ! Kram och god natt !



Spruta och chokladbollar !

Hej ! Förut glömde jag skriva att vi tog spruta i skolan idag ! Svininfluensa andra dosen ! Jag är bara lite öm. Just nu gör jag chokladbollar ! Mums ! Pözz !


Heej !

Hej ! Jag är sugen på att baka. Jag tror jag ska göra typ choklad bollar elr nåt ! Hehe, sen ska man ju äta upp allt ! Felicia är typ sjuk och sur ! ;) Puss på er !



Blåsningen !

Hej ! Just nu kollar jag på blåsningen ! Det är ett roligt program ! Den första var bäst hittills ! Jag har nackspärr !  :( Det gör ont ! ! ! Idag var jag med Sofie ett tag. Vi åkte pulka ! Kulkul ! Sen gick vi hem till mej ett tag ! Ha det ! ♥




Godmorgon !

Hej och godmorgon ! Igår kväll kollade jag på en skräck film som heter "Ghost ship". Den var jätte läskig tycker jag ! Hehe, idag vaknade jag ganska tidigt och sen kolla jag på tv och sånt ! Till lunch blir det lite rester ! Puss på er !



Home sweet home ;)

Hej ! Nu är vi hemma igen ! Kladdkakan var jätte god ! Inte så himla kladdig menmen... Det var mysigt hemma hos mommen och moffen. Mamma och dom pratade jätte mycket om delad vårdnad på en hund ! Eftersom att jag bor precis bredvid skolan jag kommer gå på nästa år, så kan ju jag gå hem på rasterna. Man kan ju alltid önska ! Om vi skaffar en ska den heta Alice ! Godnatt ! Jag ska nog sätta mig framför tven och kolla scary movie 2 !


Mormor och moffen !

Hej ! jag och mamma har just bakat kladdkaka med marsmallows (stavning?). Vi ska äta den hos mormor och moffen senare ikväll ! Vi ska hem till dom ! Jag vaknade 13:30 idag ! Fett skönt ! Pözz !


 Mums ! <3




Ny signatur !

Hej ! jag har gjort en ny signatur elr vad man säger.


 Snygg elr ? Pözz !

Mys kväll !

Hej ! Jag ska strax sätta mej i soffan och kolla på tv med mamma. Vi har just ätit tacos ! Gött gött ! ♥ Puss från mej !


Lite fler videor + min dag !

Hej ! Jag har sökt på fler roliga / knäppa videor på youtube ! Just nu hittade jag nåra ! Idag när jag var på väg hem stod Felicia och hennes kompisar i en backe jag var på väg nerför. Hehe, dom började sjunga en låt där en sa Fanny (mörkt) sen sa en annan Fanny (lite ljusare) sen nästa (typ fyra gånger. sen sjöng dom alla ihop "är hääär" typ ! Pözz ! Jag lägger in nåra bra videor !







 Haha ! Fett kul !

 Okej, typ alla jag lägger in handlar om sagan om ringen eller pirates of carabien ! (kan inte stava det)



 Slut ! Orkar inte leta mer ! Hehe den sista är kul !





Haha !

Hej ! Här kommer två roliga videor ! Pözz !














 Hehe !



Hos mammi !

Hej ! Nu har jag kommit hem till mamma ! Det är skit tyst ! Sköööönt !  Jag har jätte ont i halsen idag ! Ska be mamma köpa halstabletter. Jag skriver mer senare ! Hej då xxx !


God natt !

God natt ! just nu chattar jag med min kusin Filippa och kollar bloggar ! Jag ska kolla på tv ett tag och sen ska jag sova ! Imorgon måste jag gå upp tidigt ! Usch ! Pözz !


Hejhej !

Hej ! Just nu är jag hemma hos mamma, för jag ska hämta mina täckbyxor. Vi ska typ åka pulka imorgon, med skolan ! Idag har det inte hänt mkt ! Pözz !




Sorry, dålig uppdatering !

Hej ! Jag har inte annvänt datan på typ två dagar, så har därför inte bloggat ! Igår började skolan. Vi hade även syslöjd ! Jippie, hellre det än träslöjd ! Jag började sticka. Efter skolan var jag med Mikaela ett tag och sen körde pappa hem mej ! Jag träffade hennes hamster Bamse för första gången. Han var söt ! Sen spelade vi the sims 2 castaway på wii ! Haha, vi lyckades hitta nåt lama tempel ! Pözz !

Trött !

Hej ! Idag är jag TRÖTT ! Jag ställde alarm på mobilen så den börja låta kl 08 : 30 ! Usch ! Tänk imorgon när jag måste gå upp kl 07 : 00 ! BLÄ ! + att inatt lät Kapten kola för att jag hade flyttat honom från mamma till pappa, så han skulle självklart utforska (och springa i hjulet) Hehe, min lilla tjockis han e ! Sen ska vi till jakan och shoppa ! Jah har slut på böcker ;) När jag sa det till pappa så han bara "asså det finns ett bilbliotek" Nehe ? ! Jag har varit där förut men gillar mer att ha egna böcker ! Pözz !

Hos pappa nu !

Hej ! Nu är jag hos pappa ! Han gillar inte riktigt att jag köpt hamster... Hehe, vi har börjat annvända datan uppe nu och jag är inte så bra på att skriva med det här tangentbordet ! Pözz !



Min dag ! :)

Hej ! Min dag har gått bra ! Kanske inte den roligaste nånsin, menmen... :) Felicias bästa kompisar är här just nu ! Felicia fick en filmkanera (tror jag att det var) i födelesedags present ! Den ser gan´ska cool ut ! xd I natt ska jag sova i  vardagsrummet (alltså mammas säng) tror jag, mamma i felicias och felicia och hennes kompisar i mitt ! Dom har snott det inatt för att dom inte får plats i felicias ! :( Aja, mammas säng är ju fett skön ! Pussar på er ! :) ♥



G.I.JOE the rise of cobra !

Hej ! Jag kollade just klart på den andra filmen vi hyrde. Det var väldigt mkt action, vilket jag gillar ! :) Nu måste jag gå ner till ica och lämna filmerna ! Självklart skriver jag mer senare ! ;) Pözz !


Gulligt !

Hej ! Nyss när jag höll på med kapten kola, kröp han in i min ficka på min kofta ! Sen somnade han ! Fett gulligt asså ! Vi har just kollat klart på filmen baksmällan ! Haha, skit rolig ! Pözz !


Hahahahaha !

Hej ! Mamma jobbar idag kom ag på, och Felicia åker pulka med sina kompisar ! På youtube hittade jag den här
roliga videon, så kolla på den ! Hahahaha...





God morgon !

Hej ! Jag vaknade kl 13:00 ! Skönt ! Fast när jag gick upp var ingen hemma. Jag vet inte var dom är så jag kanske ska ringa nån snart ! Idag ska jag väl inte göra nåt, bara softa ! :) Jag har typ inget att skriva, så jag slutar nu... xd Pözz ! ! ! ♥


 

Bilar !

Hej ! Jag, mamma och Anders kollade just klart på filmen Bilar ! Ganska gullig film ! :) Till efterrätt åt vi kladdkaka med grädde ! Fett gott ! ♥ Jag ska väl gå och lägga mej om några timmar... Det kanske blir några fler inlägg ikväll ! Pözz !


......

Hejhej ! Just nu är mammas kille Anders här ! Jag har hållit på mycket med Kapten kola idag ! ;) Pözz ! (orka skriva mer ! XD


Ny header !

Hej ! Jag vaknade för tio minuter sen ? Aja, ny header är på ingång ! Felicia håller på med den nu... ;) Haha, hon fixar typ min header och design och sånt när hon känner för det. Fast hon har inte mitt lösen ! ! ! Pözz !



God natt (inte än)

Hej ! Jag ska inte gå å lägga mej än, men jag orkar inte blogga mer ikväll ! Hehe, idag gick det bra... Vi ska typ skaffa mer minne till datan ! 
                                                 Så god natt då !



God morgon och Grattis !

Hej ! Jag vaknade för... hmm.. en halv timme sen ? Ne mindre tror jag ? Fast mamma väckte mej typ 10:46 ! Fi skulle fira Felicia som fyller 14 år idag ! Så gå in på hennes blogg flizzzan.blogg.se och skriv grattis ! Fast jag gick å la mej typ när vi sjungit klart och jag druckit upp min oboy ! Idag kommer Stefan, Frida Toby ♥, mormor och moffen ! Det blir kul tror jag, och gott ! Dom kommer ju och äter tårta med oss ! Pözz !



Nämen heej ! XD

Hej ! Nu är jag hemma igen ! :) Hotellet var skit gulligt och det doftade jätte gott i lobbyn ! Hehe, jag stog typ på

första raden ett tag på skansen ! Det kändes lite konsigt att stå med jätte många låååånga vuxna runt sej ! Asså 

jag kände mej som en dvärg ! Det var fett fina fyrverkerier där ! Göta kanal 3 var bra ! Han gubben, sa typ skit

på dej/er heela tiden ! Fett kul med hans röst ! Juste innan vi gick till skansen, åt vi på Jensen's bøfhus (man

säger böfhus) ! Jag åt bananasplit till efterrätt ! Det var gott ! Sen gick vi till SKY BAR ! Woho ! Asså man ser typ

hela stan därifrån ! Det är jätte högt upp ! Dom spelade in "förkväll" där ! Det är fett fint ! 

                                                       
                                                                   GOTT NYTT ÅR FÖRRESTEN ! ♥





RSS 2.0