Jaaaa!

Hej! Jag har en stor men samtidigt liten nyhet. Nyheten är liten därför att min nya lilla KUSIN är liten! Jag har fått en kusin. En liten tjej som kom i måndas. Hon kanske ska heta Isabella som Bella i Twilight. Jag är så glad, jag fick just veta det (det är därför jag inte har berättat det innan). Hon var 2 veckor tidig menmen jag är glad att hon föddes. jag såg en bild på henne och hon var jätte söt! Jag längtar tills jag får träffa henne. Jag har 2 fastrar och det var den yngsa fastern som fick den här flickan och det var hennes första barn! Just nu lyssnar jag på Michael Jakson och har pecis gjort läxan. herrå!


Sorry

Hej! sorry att jag inte bloggade igår. Då var två kopisar hos mig. Jag berättarmer om det sen nu måste jag till skolan! herrå!


Flummig och jag!

Hej! Idag har flummig (Frida) och jag varit med varann. Jag kallar henne det på skoj! =)  Det var några killar på våningen över som pratade med oss. Skit knäppa!!! Fast innnan det så gick vi ut i roliga kläder. Jag lägger in några bilder på oss! Frida flummig hade på sig: skidglasögon och morgonrock och hon höll i en spruta! Jag hade på mig en morgonrock, tomteluva ett halsband och höll i ett paraply! Haha det var kul, fast alla stirrade! Jag gillar inte att ha allas blickar på mig! =) Idag hade vi ju hemkunskap. Vi gjorde frukost! Inte så kul... Det blev korvstroganoff ida till lunch! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Nu måste Frida hem! Synd! Herrå!

För att vara flummig!

För att vår vattenballong som Frida flummig kastade ner från balkongen blev STULEN! Snyft!

 

 Haha Frida flummig!


 Även jag lite flummig!

 Hon låtsas dricka från sprutan! Ysch!

 Orkar inte rotera!

Hon ska hem!

 Okej, lite muppad bild eller väldigt muppad bild!







Playa del sol och popcorn!

Hej! Idag var jag hemma hos Frida ett tag och med hennes granne Matilda som kallas Masken. Nyss tog playa del sol slut. Jag tycker att det är ett bra program... Till middag år vi hemmagjorda hambugare. Det var gott! Min kanin har just börjat älska popcorn! Mamma gav ett till henne. Måste söka på google om hon kan äta det (jag vill ju inte att hon blir sjuk)

För rosa! En av mina favvo färger!



 Vin! Jag råkade ta rött vin istället för cola en gång! (alltså jag tog fel glas) Jag höll på att spy!









She's the man!

Hej! Nyss slutade "she's the man" på tv. Jag tycker att det är en bra film! Idag fick jag en onyttig pizza till lunch. Hade typ ingen mat hemma. Nu är Juhani här. Mamma och han sitter i soffan och kollar på kändisdjungeln. Jag kollar bara över axeln på tvn. IIIH gud vad äckligt att äta skalbaggar och larver!!! Usch! Herrå!

För Nagellack!

För borttagnings medel! Det luktar illa!

 

 


1

Hej! Om ni udrar varför det är en etta som rubrik så är det för att jag bara tog nåt. Hehe! Idag ska jag inte göra nåt spec fast i kväll kommer Juhani min mammas kille. Jag skriver mer senare och tar ja och dej då också! Puss herrå!

 För svartvita bilder! Dom är fina tycker jag!

 

 För reklaminslag på tvn. Det är sååå himla tråkigt att kolla på dom!



 Isbjörnar är söta!




Trött dag!

Hej! Idag har jag varit jätte trött hela dan! Just nu är jag hemma och surfar å sånt. Idag hade vi träslöjd i skolan. Jag gillar inte träslöjd + att vår fröken är jobbig. Hon pratar typ den första KVARTEN! Det är sååå tråkigt + att alla killar pratar och då tar det ännu längre tid! Herrå!

 För bröllop! Jag tycker att det är såå fint och så börjar jag alltid gråt, dom ser så lyckliga ut!

 

 För träslöj OCH (det blir två ida) dåliga lärare!

 


Fotboll på vallen!

Hej! Idag följde jag med några kompisar och spela fotboll på vallen. Det var kul. Jag är inte så bra på fotboll men men... Aja. Idag är jag hemma hos mamma. jag har inte gjort så mycket den jag kom hem. Idag hade vi IT i skolan som vanligt och så började vi med elevens val. Herrå!

För sms.Ibland gillar jag  mer att messa än att ringa! Vet inte varför!

 

 För att  få såna där små sår på fingrarna! Det gör ooont!

 


Regnig dag! =(

Hej! Idag har det regnat nästan hela dan. Det enda bra me det är att det är att vi hade idrott inne. Idag var det nån äcklig soppa! BLÄÄÄÄÄ! Gulach tror jag? Jag har världens värsta nyhet att berätta! Martina (min förra fröken som är hemsk) blir biträdande rektor i morgon! Dubbel BLÄÄÄ! Jag gillar inte henne! I 1-3 var hon min fröken och det var ett jv*la helvete! Aja hoppas jag hinner sluta på skolan innnan hon blir rektor! Puzz!


Ny cykel!

Hej! Igår åkte jag och Frida till Jakan. Det var kul. Jag köpte en tröja och en bok. Under tiden som vi var i Jakan åkte Pappa och Felicia och köpte en ny cykel till mej och en till Felicia. Den är fin! Sen sov Frida över hos mig och så  har vi gjort lite olika idag. Idag har vi studie dag så man är ledig från skolan. Jag gillar såna dagar fast vi missade hemkunskapen ida. =( Herrå!

Hehe, oops!

Hej! Sorry att jag inte har skrivit på typ 4 dar. Jag är ju hos pappa så jag orkar inte ta fram bärbara datan! Idag har vi åkt och kollat på tapeter och lite annat. Ganska tråkig dag! Och så har vi ju städat övervåningen. BLÄÄÄÄÄ! Idag har vi hyrt en film som heter Lost boys! Den är typ ganska gammal och handlar om vampyrer. Fast den kan ju inte vara lika bra som Twilight! Alldrig nånsin! Imorrn kanske Frida ska sova hos mej. Då kanske vi ska till Jakan. Jag måååste köpa nya kläder för jag har städat den och den är nästan tom nu!!!! Herrå!!



Ny header!

Hej! Den här gången har jag gjot en ganska fin header som jag ska fixa strax. Jag måste bara fixa färg och så är jag lite ringrostig så det blir säkert fel! Herrå!


Fotboll!

Hej! Idag på idrotten spelade vi fotboll. Jag gillar bara fotboll om man är några kompisar som spelar på skoj. Annars är det inte så kul! Just nu kollar jag på "Ghost whisperer." Jag tycker attd det prgrammet är bra fast det kan vara lite obehaglit ibland. Vi testade en ny sak i skolan idag. Det var att fröknarna tar mat åt en. Det var ingen bra ide tycker jag. Då måste man ta så mycket mat fast det är äckligt! Herrå!

För Fejk kläder. Med det menar jag t ex. fejk Björn Borg. Dom är lika bra och fungerande lika fina och billigare! =)

fotboll med hela klassen. Man får ju aldrig bollen,det är bara killarna som har den!!! =(


Tandhygienist! (vet ej hur det stavas)

Hej! Idag kom en flortant till vår klass. Det var jätte tråkigt att lyssna på henne! Vi kollade på en film hon tog med sig som typ hette "tandhygienist the story" eller nåt sånt! JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTE TRÅKIG! Jag har  just spelat lite thew sims 3 men orkar inte spela mer. Herrå!



För csi the mentalist navy cis och dom andra                                                              mord serierna! Dom är så bra!

 

För fortsättning följer på t ex. såna serier.                                                                      En gång slutade den med att mördaren rymde från fängelset och                                                                    det var ju inget bra slut!


Snart till skolan!

Hej! Jag ska snart till skolan så det här blir ett kort inlägg. Jag skriver såklart när jag kommer hem! Jag såg just den tredje new moon trailern. Jag lägger kanske in den när jag kommer hem! Jag längtar tills den kommer ut på film, då ska jag köpa den! Herrå!


Hemma nu!

Hej! Nu är jag hemma! Igår var vi ju på kultur natten och det var ganska kul. Först cyklade vi in till Uppsala stad. Det var åtta kilometer. Sen gick vi runt lite inne i stan och sen åt vi. Vi var ju hemma hos mammas kompis som har en dotter och två söner. Den ena sonen vann ett pris för att han och hans kompisar gjort en film. Det var en tävling där man skulle göra en sju min lång film på 24 timmar. Vi fick sen den och den var rolig och bra! Herrå!

För träning. Det är ju skön att ligga i soffan och                                                           kolla på tv men man mår ju bra av att träna!

 

 För att - det kanske låter konstigt men- förlora.                                                           Man ska ju inte vara en dålig förlorare men det är ju inte lika kul som att vinna! Såklart!


Hej!

Tja! Idag ska vi till uppsala. Det blir kul. Vi ska på nåt som heter "kulturnatten". Jag vet inte riktigt vad det är... Jag skriver mer imorrn när vi kommer hem! Herrå!

För Tacos! (åt det igår kväll och det är så gott)

 

 För att skära sig när man river ost! Det gjorde jag!


Tråkigaste höstfesten nånsin! (som jag har varit med på=))

Hej! Idag på höstfesten var det jätte tråkigt! Jag orkar inte berätta om det... Frida gick hem från skolan ida. Jag vet inte vad hon mådde för dåligt! Idag ska jag börja med en sak som heter JA och Nej. Det är som nice och bajs! Jag skriver en sak jag gillar och en sak jag ogillar!



För The sims 3!!! Det är ganska mycket bättre än 2:an

 

 Datorer som hackar och dampar! Det är så jobbigt när man måste starta om hela tiden!

 




The sims 3

Hej! Igår kom min morbror med det rätta grafikkortet så nu kan vi spela the sims 3! Det var därför som jag inte skrev igår kväll! Herrå Skriver mer efter skolan!



Inte mycket!

Hej! Ídag har det inte hänt mycket. Vi hade IT för första gången för terminen. Imorgon ska vi på cykel utflykt med fyrorna. Det ska bli kul! Idag var Malin här ett tag vi pratade och skrek hej till dom som gick förbi (vi var på balkongen på andra våningen), och sen gömde vi oss. Det är ganska kul! Herrå!

 

jag tycker att bebisar är så himla söta! (jag känner inte den här bebisen)


Svamp plockning och medeltids marknad!

Hej! Idag tvingade pappa oss att plocka svamp. Jag tycker inte att det är så kul! Fast innan det skulle vi på nån medeltids marknad. Den var jätte tråkig (det tyckte dom andra också). Mormor låtsas morfar och min morbrors hund Toby var med. Toby drog jätte mycket i kopplet i skogen. Eftersom jag inte har skrivit på typ tre dagar så har det hänt ganska mycket som jag inte har berättat. i Fredags kom min farfar och hans hund Malte. Malte är en Jack russel och jätte söt. Dom kom för att pappa och Eija skulle på en bröllops fest igår. Det var första gången Alva skulle vara utan Eija på kvällen och somna utan henne! Det lyckades för hon somnade på kvällen. I dag åkte farfar hem och vi plockade svamp. Herrå!

Kanske ska till skolan imorrn! :)

Hej! Haha, det är lite lustigt men jag vill till skolan. Jag tycker att det är tråkigt hemma! Det har inte hänt nåt idag. Herrå!


sjuk idag me!

Hej! Jag har gjort det idag också. Idag har imn klass skolfoto men jag är ju inte med! Jag skriver flera korta inlägg om jag orkar för jag blir snurrig om jag annvänder datan för länge! Herrå!


Varning!: lite för mycket information!

Hej! Nyss sprang jag till toan och spydde! Usch och fy och blä! Det smakar så himla äckligt i munnen. Hur gammla var ni när era föräldrar slutade vara hemma med er när ni var sjuka? Just nu känner jag mig lite snurrig! Tycker ni att jag ska ha dagens bild?  Isåfall vilket ämne? Det kan vara Filmer eller böcker eller ja, vad som helst. Herrå!

 

 Dagens bild!


sjuk ida!

Hej! Idag är jag hemma från skolan. Det är inte kul eftersom att jag mår dåligt! Jag skriver mer senare just nu är jag trött!


RSS 2.0