9

Hej ! Det blev/blir ingen bowling idag. Fast jag och mamma hyrde en film. Den heter 9 och var bra. Lite konstig men bra. Jag beställde ett halsband från internet idag ! Med en liten cupcake på. Den kommer om några dagar. Juste, idag är det min namnsdag. Puss !


Bowla

Hej ! Idag ska vi typ bowla med mammas Anders och hans son. Jag suger på att bowla, men jag får väl göra mitt bästa ! Hehe, förra gången jag bowlade var det med skolan. Jag somnade på bussen efteråt ! Min kompisar satt typ och pratade med mej och när jag inte svarade så såg dom att jag sov ! :) Skriver mer sen när jag vet lite bättre vad vi ska göra idag ! Puss ! ♥


Melodifestivalen !

Hejhej ! Just nu sitter jag vid teven och kollar på melodifestevalen. Hehe, jag blev sur på mamma förut (kommer inte ihåg varför, alltså så obetydligt;)). Sen gick jag runt och stampade och tjurade lite i lägenheten ett tag, och sen när jag snäste till Felicia frågade hon varför jag var sur. Jag sa typ:

-det kommer ju inte jag ihåg !!! Och hon typ:

-Då kan man ju inte vara sur, om man inte kommer ihåg varför. Då sa jag att man visst kan det och sen stampade jag därifrån.

Det här var ju även lite på skämt ! :))))

Pözz !


Tävling hos Foki

Hej ! Nu är det tävling hos Fokis.se igen. Den här gången kan man vinna presentkort från www.accessoarshopen.se. Hoppas jag vinner !


God morgon !

Hej ! Idag ska jag städa och typ slappa... Ganska tråkigt. Hehe, jag glömde skriva igår. Hoppas ni förlåter mej ! Vet inte vad det blir för lunch. Puss !


Sportlov !

Hej ! Nu är det sportlov ! Woho ! Jag kom just hem till mamma. Vi har inget smör. :( Bajs... Snart fyller jag år. Om typ prick två veckor ! Längtar. Skirver mer sen



Hos pappa igen då...

Hej alla glada !

Idag var vi på skolbio.

Vi såg en ganska dålig film.


Idag blire ingen träning.

Finns ingen som kan köra mej.

Pappa har ju typ operera ögat, så att han får bra syn !

Hoppas han inte har för ont efter ! ! ! :(

Nu är jag hos pappa igen då.

Mamma skulle ju på nån sak ?

Nu kom småttingarna och farfar och Nettan hem.

Dom skulle va här idag.

Nu kom pappa hem ox.

Han hat solbrillor på sej, för han får inte skada ögat nu.

När jag skulle skära lite bröd till mellis, råkade jag skära mej själv.

Det gjorde ganska ont.

Och så började det blöda mycket.

Hej då ! <3

Ny klänning !

Hej ! Jag kom just hem från Jakan. Jag och Frida åkte dit. Jag köpte en klänning från gina och en bok. Klänningen kostade 199 kr, och är svart. Frida köpte typ en kjol. Vi var bara där en timme. Puss !


Olle...

Hej ! Idag va Olle i min pararell klass skit jobbig (du ska va glad att du får ett eget inlägg !) ! Han hoppade på mej och jag typ putta bort honom och så drog han i mej så jag ramla och jag ställde mej upp när han fortfarande låg ner och sen sa alla killarna typ till Olle "haha, Fanny vann över dej" ! Han e så jobbig ! :$ Aja, skit på honom ! Pözz !


Blogg.se dampar !

Hej !

Sry att jag inte blogga igår men blogg.se dampa :$


När Frida gått, så kom gästerna några timmar senare.

Det var pappas kompis Linus och hans familj.

Det var trevligt !

Det är dom som har hunden Totte.

Han kissade två gånger på mitt rum :$

Det var typ för att det luktade hamster.

Fast han är rumsren ! ! !

Sen när dom åkt kom mormor, moffen och Toby !

Toby är så sööt !

Pözz !

Jumanji och Indiana Jones !

Hej ! Nu har jag och Frida just kollat klart på Indiana Jones och Jumanji. Frida ska sova här inatt. Idag hade vi syslöjd. Jag ska typ börja på ett linne ? Jag och Frida kanske ska kolla på en till film elr inte... Sov gott iallafall !


Norges nationalsång !

Hej ! Idag på musiken så lårde vi oss Norges nationalsång ! Hehe, lite konstigt att vi skulle lära oss den menmen... Sen efter lunch fick vi glass. Det var gott ! Juste, några killar i klassen gjorde klassens timme idag. Kram

Sry

Hej ! Sry för dålig update ! Jag vet inte hur många gng jag skrivit det ! ! !  Aja, idag har jag inte gjort mkt. Inte igår heller. Inte ens en semla ! Nu sitter jag här på mitt rum och lyssnar på musik. Tänkte logga in på facebook. Pözz !

"Farsan"

Hej ! Filmen var rolig ! Typ alla applåderade när den va slut... Sen åkte vi ju hem till mammas kille. Det var snyggt inredet. Dom har en katt också som heter Tjejen ! Hon va skit gullig, men var så långhårig förut att det blivit tovor. Då fick dom raka henne ! Idag hade vi hemkunskap. Vi bakade scones. Det var inte gott ! Pözz !




Glad alla hjärtans dag !

Hej ! Och glad alla hjärtans dag elr vad man säger ! :) Idag ska vi på bio med mammas pojkvän och hans son. Vi har aldrig träffat sonen (felicia och jag) ! ! ! Hoppas det inte blir föör pinsamt. Vi ska se filmen "farsan". Den verkar kul ! Pözz och ha en mysig alla hjärtans dag !  ♥





Pizza !

Hej ! Mamma är kvar i stan så jag fick köpa pizza. När jag tänkte beställa så började en man som jobbar där larva sej. Först skulle han prata som kalle anka och sen när jag sa typ vesuvio så sa han "jag kan inte svenka", och jag bara "en vesuvio" och han bara typ "en kebab ?" jag bara "nej en PIZZA" liksom och han bara "haha jag skämtade bara". Så han kunde svenska ! Dom beter sej som om man vore 5 inte snart 12 ! ! ! Man blir så jävla trött på det ! Pözz !


God morgon/förmiddag ???

Hej ! Jag vaknade för ett tag sen, och har precis ätit frukost ! Idag ska jag nog inte göra så mkt. . Pözz !


Hejsan svejsan!;)

Hej ! Idag om ca 1 h (?) kommer Peo och hans tjej Susanna (stavning) hit från Maaalmööö ! Hehe, det är lite stökit här, ni vet en lägenhet med tre tjejer ! Haha ! Vad tyckte ni om bilderna då ? Söta ? Jag lägger nog in fler från fotoalbumet senare ! Kommentera !


Haha, jag kan inte fatta att det är jag !

Hej ! Haha, kolla på dom här jämförelserna ! Man ser inte alls att det är jag !

Då:

 Mina två favoriter ur mit fotoalbum !

Nu:

Hmm, jaaa.. lite skillnad är det nog ! ;)





Tjaoo på er !

Hej ! Idag vare ju skola igen då. Inte det roligaste jag varit med om då... Vi håller på och förbereder (?) oss för nationellaproven ju. Så vi testade ett gammalt matte prov. Skit tråkigt ! Jag tror att engelska och svenska kommer gå bättre än matte (nästan vet !!!). Idag hade vi musik. Vår "läxa" är att kunna national sången ! Alla kan ju typ redan den ! Det är typ ända gången man hör killarna sjunga ;) Pözz ! (header och design SKA och KOMMER fixas !)


Dålig uppdatering !

Hello ! Sry för dålig update ! Jag har varit upptagen med tjejjerna ! ;) Dom följde ju med på min judo träning, och när Malin kom in så sa hon typ: "Brottas man på judo ? Varför då ?" Hahha, det tyckte jag var kul ! Imorgon blire skola igen då ! BLÄ ! Aja, när vi vaknade imorse så låg vi och pratade ett tag, åt frukost och lite annat. Sen hade vi typ gosedjurs/kuddkrig. Man kastade gosedjur på varanndra... Pözz ! ♥


Studiedag

hej ! På onsdag blire studiedag. Imorgon till onsdag ska typ Mikaela och Malin sova här. Det blir nog mysigt ! Malin vann FYRA medaljer ! :) Duktig hon e ! Pözz !

Hej alla söta !

Hej alla söta ! Idag köpte jag en tröja på gina för 99 kr. Det är en smiley på med hjärtögon. Jag köpte också ett par jeans och tre böcker, alla av Katarina von Bredow... pözz !

Shoppa !

Hej ! Snart ska vi iväg och shoppa. Det är vår årliga shopping med mormor och moffen. Asså födelsedags present. Dom vet inte vad dom ska köpa längre. Jag tycker att det är bra, för då får vi ju verkligen det vi vill... Simtävlingen var kul ! Malin vann två elr tre medaljer ! Hon var skit duktig ! :) Pözz !

Simtävling !

Hej ! Idag ska jag och Miklaela somsagt å kolla på Malin när hon tävlar. Det blir nog kul ! Imorgon ska vi åka och shoppa med mormor och moffen. Pözz !

Hummer !

Hej ! Nu har vi just ätit hummer ! Det var rätt så gott. Fast jag har ju ätit det förut ! Pappa säger typ att vi ska äta det jätte mkt i Thailand i sommar ! Typ havsmat ! Pözz och god natt (?) !

Irma och Esko !

Hej ! Imorse kom Eijas föräldrar Irma och Esko, från Finland ! Dom är så himla snäll ! Idag när jag kom hem så hade dom bakat munkar, som var jätte goda ! Idag i skolan hade vi bla. syslöjd. Jag lyckas typ ganska bra med att sticka ! Vi har även bytt bordsplacering i klassrummet ! jag sitter vid samma bord som Sofie, Amilia och Alexandra ! Asså, vi har tjej och kill bord ! Imorgon kanske jag och Mikaela ska kolla på Malin när hon tävlar ! Hon är jätte bra för jag ! Jag har sett henne tävla en gång tidigare ! Pözz !

Woho !

Hej ! Idag fick vi en fruktkorg av en kille i klassen och hans mamma, och man skulle gissa hur mkt den vägde genom att hålla i den. Jag vann ! Haha, asså jag bara gissade, ren tur... Nu är jag så himla trött på snön ! FÖRSVINN ! ! ! Jag är hos pappa nu, det är ju onsdag ! Pözz !

Hemma från judo träningen !

Hej ! Jag kom just hem från judo träningen ! Vi övade på lite olika... Idag har det inte hänt mkt ! Idrott och lite annat skit... Pözz ! Måste göra läxan :(


Plättar !

Hej ! Idag på hemkunskapen gjorde vi plättar ! Jag kan ju direkt säga att jag inte ska bli kock... hehe, alla blev ju typ brända ! Sen gick läraren och slängde nåra av våra och sa typ "cancer, cancer osv... Asså man kan få cancer om man äter bränd mat ! Pözz !


RSS 2.0