Kort, kort, kort :)

Hej ! Nu är jag hos pappa igen. För er som vill veta så är mitt hår kort. Typ page. jag är nog nöjd, har bara inte hunnit vänja mej ! Idag hade vi "bilddag". Vi skulle rita nån bild och min blev riktigt konstig ! ^^ Sen så ritade jag en typ älva elr nåt... Vet inte vad det var ! Imorgon har vi musik ! Det är nog det roligaste den här veckan, även om vi ska åka och simma på fredag ! xD Sen så skulle vi skriva ett "krya på dej" kort till en kille i klassen som fick operera sej på grund av sin blindtarm. Puss ! <3

New haircut !

Hej ! Nu har jag klippt håret ! Jag orkar inte ta några bilder nu och så men jag berättar hur det blev imorgon ! Jag blev nöjd ialla fall ! Puss !


Måste klippa mej !

Hej ! Jag måste verkligen klippa mej ! Sist jag klippte mej var i sommras ! :0 Jag funderar på att klippa håret kort, men tror inte att jag gör det. Elr kanske ? Jag vet inte, jag vet bara att jag är sugen på förändring. Fast om det ska vara kort så ska det vara till axlarna. Aja, jag får tänka mer på det.  


Nya skor

Hej ! Igår var ju jag och mamma i jakan och jag köpte ett par skor och mamma bestämde sej för att köpa en touch mobil !^^ Så nu har hon en cool ny mobil ! :) Sen cyklade vi hem till mormor och moffen. Toby var där och vi åt middag där osv... Dom skulle åka till landet idag och frågade om jag ville följa med, men jag var ganska trött idag. Jag satt uppe och kollade på nån film som jag glömt bort vade den heter, och sen kunde jag inte sova på ett tag. Så jag följde inte med. Aja, den här gången skulle dom bara städa och sätta på värmen och sånt. Jag ska ju dit mkt i sommar ! Idag har jag städat och slappat och imorgon är det skola -.- Puss ! ♥

 

The grudge

Hej !

Snart ska jag och mamma till Jakan och gå runt där.

Sen ska vi ju till mormor och moffen ikväll.

igår kollade jag på "The grudge" med Felicia och hennes kompisar !

SE ALDRIG DEN !

Asså fyfan vilken obehaglig film !

Jag satt och höll för öronen typ hela tiden !

En riktig skräckis !

Sen efter den kollade vi på "Brokeback mountian".

Den var ganska bra, men jag kollade inte klart !

Det var inte en skräckfilm !

Usch, kanske lägger upp "The grudge" trailern sen !

Den slutar skit dåligt också !

Puss ! ♥

 Bilden på filmfodralet


 Haha, grudgen !



Freeeedag ! <3333333333333

Hej ! Äntligen fredag ! YEEEES ! Idag hade vi syslöjd i skolan. Jag började sticka, typ en halsduk. Jag fick ta med den hem sen och fortsätta hemma. Jag har gjort en bit med nu har jag ont i händerna ! ^^ Efter skolan kom Malin med mej hem ett litet tag inna hon skulle hem. Vi pratade typ men Felicia hela tiden. Puss ! <3


Teater

Hej ! Idag hade vi glos provet. Jag tror att det gick bra ! Det var ju enkla ord. Sen skulle man spela upp en mini teater på engelska (från en text) med 2-6 (?) personer. Jag var med Lovisa och jag skulle låtsas att jag stog under ett paraply, så jag ritade ett på tavlan och höll handen framför. Haha, det var jätte fult ! Just nu lyssnar jag på "Kiss'n'tell, som jag tycker är väldigt bra ! Jag fattar inte varför det har börjat regn-snöa ! Usch, det blir jävligt kallt när man ska cykla ! Juste, min fröken tycker att min K:n ser ut som ett l och ett c så att det blir lc ! Det tycker inte jag ! Jag hade skrivit rätt på ett litet svenska glos test, men hon strök unde mina k:n ! Så nu måste jag öva på att skriva k:n som hon tycker är rätt ! Imorgon är det FREEEDAG ! Puss ! <3



Prov ! :(

Hej ! Idag hade vi ett tabellprov i skolan ! Jag gillar inte tabellerna och...ja, i stort sett hela ämnet matte ! På lördag ska jag och mamma kanske in till stan och gå runt, beroende på hur vädret är. Idag var läxan en engelsk text och ord så jag har suttit och övat glosor under kvällen. Jag kommer säkert glömma dom tills imorgon ! I allafall stavningen ! ^^ Det var nåt konstigt ord som donkey sanctuary (stavning). Jag undrar om jag nånsin ska säga det efter det här förhöret ! Jag kommer inte direkt jobba på en bondgård för åsnor i England när jag blir vuxen ! Haha, jag kan inte se framför mej hur det skulle se ut om jag red på en åsna elr skötte om en ! Puss !



Mjukglass !

Heej ! Idag i skolan hade vi typ engelska som sista lektion. Vi spelade et bingo som kanske inte va det roligaste ! Sen efter skolan så gick jag, Mikaela och Malin till ica och köpte årets första mjukglass ! Det var gott ! Efter ett tag var de tvungna att gå och jag cyklade hem till pappa. Där var Felicia med två av sina kompisar och jag gjorde läxan. Jag hade lite problem med att välja namn till de som skulle bo i en lägenhet (vi ska skriva en mini roman med några som bor i 4 olika lägenheter) så de gav mej förslag. det slutade med att tjejen får heta Kenneth (haha) och hundarna får heta Bob och Lisen ! Hehe, tjejen heter Kråkberg i efternamn ! Puss ! <3

-.-

Hej ! Idag höll vi på med religion i skolan. Inte så kul ! -.- Just nu kollar jag på tv och kollar på olika bloggar. Idag började dom sälja glass på ica igen, men jag har inte köpt nån ! Jag cyklade till skolan idag för första gången det här året ! Det var skönt att cykla tycker jag ! <3 Det kommer bli bättre uppdatering när jag kommer till mamma ! Igår var pappas kompis Jeppe här och Cornelia och Wille. Jag, Felicia, Cornelia och Wille spelade in några video klipp och var ute ett tag. Puss ! <3


Home sweet home <3

Hej ! Nu är jag hemma igen ! det blev en snabbis i Gbg. Jag grät typ hela begravningen och ett tag efter. Min farfars bror spelade säckpipa. Det var typ min gammel farmors favorit del i en låt. Sen så skulle vi sjunga men jag kunde typ inte för att jag grät ! Haha, jag såg hemsk ut efter ! ^^ Alva skrek under begravningen ! Det var jätte pinsamt. Hon sa typ "Bruuuummmm" och "Neeeejjjjj" och sånt. Det låter gulligt när hon pratar ! Och sen när vi skulle fika efter så skulle farfars bror hålla tal och prata om farmor Gunn. I slutet så så han typ "Lilla mamma, jag vet att du älskade oss och du vet att vi älskar dej" och han började nästan gräta/grät. Då höll jag på att börja gråta igen !

Idag när vi skulle hem så stannade vi i Gränna och köpte polkagrisar. Jag köpte super-sur och salt päron. Salt päron var god. Super-sur har jag smakat förut. Puss !

Weird judo-träning !

Hej ! Idag var det en jätte konstig judo-träning ! Det kom typ en massa vuxna judosare. Dom har typ slutat för flera år sen. Imorgon blir det begravning i Gbg. :'( Puss !


Tråk dag...

Hej ! Den här dagen har typ varit som vanligt förutom att det kom några från "Duva" igen. Kanske inte världens roligaste dag. Är fortfarande förkyld. idag hade vi idrott också. Man skulle hoppa på tranpetser (?) och över bockar. Jag hatar att hoppa bock ! Har typ lite hoppa bock "fobi" ! Elr det går bättre nu men förut så vågade jag verkligen inte ! Jag hade på mej ett par skor som började skava idag. Haha, lite onödig info. Vad tycker ni om min header och design ? Puss !



Gästblogg by syster :)

Nu har jag fixat ny design till Fanny :) Hoppas ni gillar den! Gå in på min blogg *Klick*

Ses :)


Skola igen då.

Hej ! Nu är det skola igen då... Okej, det är ju inte så jätte tråkigt eftersom att man träffar alla sina kompisar igen ! Men annars är det tråkigt !^^ Just nu sitter jag och drogar "eeinie Meenie" med Justin Bieber och "Take it off" med Ke$ha. Haha, dom är fett bra ! Idag hade vi hemkunskap. Inte kul, men en bra nyhet är att vi slutade typ i tid för första gången ! Tror jag... Idag på lektionen när man skulle lägga ner några pappar i väskan så trummade jag lite med händerna på min bänk. Då fick min fröken damp och sa typ: Det var INTE det jag sa att ni skulle göra. Jag fattar inte varför hon blev sur ! Puss !


The bounty hunter !

Hej ! Nu har jag, mamma och Felicia varit och kollat på "The bounty hunter". Det är en klart se värd film. Väldigt rolig, typ hela tiden ! ;) Sen efter bion DROG FELICIA SITT SNOR PAPPAER I MITT ANSIKTE !!! Jag blev skit sur och kastade min klubb pinne i hennes ansikte. Rätt åt henne ! Puss !


Såååå snygg ! <3


 






Äntligen...

...Lite fågelsång och solljus ! Det var just det som jag vaknade av ! Najs ! :) Det enda som förstörde det lite var att jag fortfarande har världens förskylning och hosta. Det var lite pinsamt igår på ica, när man gick och hostade inne på affären. Man vill ju typ inte smitta alla ! Mamma är typ ute och går/springer och jag fattar inte hur hon orkar göra det nu ! Vi gick upp  för inte alls länge sen ! Puss !


tappat en tand

För första gången på typ två år.  Det var igår kväll som jag hade vickat lite på en tand som inte var så jätte lös. Och då tappade jag den. Elr rättare sagt, jag fick typ vrida runt den och dra jätte hårt för den satt kvar i tandköttet. Sen blödde det skit mkt. Haha, jag fattar inte att jag skriver ett inlägg om en tand ! ^^ Idag har jag ingen feber men är skit förskyld. Så jag ska väl köpa lite godis (bara för att jag kan och får ;)) och typ snyta mej ! Puss !


Usch !

Godmorgon ! Jag hade en "hemsk" natt. Jag kunde inte somna för att jag typ hade feber, för att det var så j*vla varmt i mitt rum och för att det va nån som typ borrade utanför mitt rum kl 3-4 på morgonen. Vem f*n är uppe då liksom ! Man vill ju sova ! Så jag gick upp typ kl 8 (ovanligt tidigt) och jag är ganska trött nu ! -.- Sen så satte dom igång med ljudet igen nu på morgonen. Idag tänker jag inte göra nånting eftersom att jag har feber. Mamma ska typ iväg och göra nåt med bilen och Felicia sover. Puss !



Grattis !

Hej ! Grattis till Malin, som är en jätte bra kompis ! Hoppas att du har en bra födelsedag !♥ Nu har jag blivit sjuk igen... Jag har feber och är jätte förskyld ! :( Så idag har jag legat i soffan och mått skit. Juste, igår kom jag in på V*****skolan ! Det var ju väntat att jag skulle komma in, men det är ändå kul att få papper på det !^^ Min skola går typ i första hand att komma in. Jag ska typ välja franska i första hand, spanska i andra hand och tyska i tredje hand. Jag har haft lite problem att välja om jag vill ha spanska i första hand elr franska i första hand, men nu har jag bestämt mej för franska. När mamma kom tillbaka efter att ha handlat, så hade hon köpt en isglass till mej så att jag kunde kyla ner mej. Så jag satte den mot pannan och hon sa typ "Ööh Fanny, du ska ju ÄTA den !". Det var typ en Twister. jag känner typ inte smaken av ananas som ska finnas i den. Det är säkert det gula i mitten. Puss !


Jaha... :(

Hej ! Inatt spydde Felicia. Jag vaknade kl typ 3 av att pappa stog och pratade med Felicia utanför min dörr. Men hon mår typ mkt bättre nu. Idag ska jag hem till mamma som jag brukar göra på onsdagar. Felicias kompis är här, hon sov över inatt. Puss ! <3

Good morning ! <3

God morgon ! <3 Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Malin kunde inte göra nåt såå, ja... Hehe, får väl hitta på nåt, är sugen på att gå på bio. och att shoppa ! Ska nog äta lunch snart, men är inte så hungrig eftersom att jag just ätit frukost. Det var jätte skönt att sova på sin egen säng inatt !^^ Jag sov inge bra på madrassen i Finland ! jag kanske inte nämde det igår, men Eijas bror och hans fru har köpt en liten hundvalp som var jätte söt och dampig ! Puss !

På väg hem !

Hej ! Nu är jag på väg hem från Finland. Har typ inte kunnat blogga där så det får bli ett inlägg nu när vi är på svenskt vatten ! ;) Ida Mathilda spydde inatt och i morse så när vi satt i bilen och jag bredvid henne så behövde on kräkas. Jag fick ta en påse och hålla den framför hennes mun medans hon spydde ! Jag som mår illa när nån spyr, började må lite illa men spydde inte. Jag såg en jätte söt kille i taxfree:n !^^ Haha, sitter och kollar på typ Aladin (stavning ?) på disneyp chanel. Elr ja, jag håller ju på med datan ! Puss !


RSS 2.0