Påskvandring i kyrkan

Hej ! Idag var vi på nån påskvandring i kyrkan. Vi skulle typ gå på nåt mörkt ställe en gång ocj jag gick bredvid Frida. Sen så va det en snubbe där helt plötsligt och jag blev skit rädd. haha, Frida skrek till ! :) Och så skulle vi smaka på nåt bröd med nån äcklig sak på, så jag smakade en mini bit och gav resten till vår "klass morfar". Jag kom å tänka på att jag har ledigt nu !^^ Puss !

Torsdag !

Hej ! Idag lämnade jag in ledighetsansökan till på torsdag och till på en vecka innan sommarlovet ! Så imorgon måste jag packa. Jag ska ju till Finland ! (undrar om jag nämt det innan ?) Tänkte kolla om det finns några bra böcker hemma så att jag kan läsa under båt resan. Idag kom det några från nån "DUVA" sak som skulle prata om olika sorters våld med oss. Jag tyckte att det var väldigt mycket bra info osv... haha, jag trodde att det hette typ underlat först !^^ Kom ihåg att det var nån sorts fågerl. Det var två st kvinnor som kom och pratade, jag tror att de hette Åsa och Mia. Puss ! ♥♥♥♥ 




top 5

Hej ! Nu tycker jag att ni ska få se vilka jag tycker är top 5 snyggaste killarna just nu ! (asså jag skriver namn och lägger ut bild)

1. Justin Bieber ! <33 

 <333

2. Taylor Lautner, ofc !



3. Robert Pattinson ! <33



4. Orlando Blom !

 Hot,hot,hot ! ;P

5. David Beckham


 Han ser lite gammal ut, men men !











....

Hej ! Jag kom inte på nån rubrik så det får bli några punkter !^^ Idag hade vi ett eng prov. Det var jätte lätt ! Man skulle bara skriva ett brev (på engelska) till nån låtsas person ! Jag vill se filmen " Bounty hunter " med Jennifer Aniston och snyggingen från "ps, I love you" Gerard Butler. Han är så snygg ! :D Puss !

 Åååh ! <33


 :)



:'((((

Hej, för ett tag sen fick jag veta att min gammel farmor har dött ! :'( Jag träffade henne inte särskilt ofta men hon var snäll ! Hon levde ialla fall ett långt och bra liv och jag tror att hon blev 92 elr 93. R.I.P farmor Gunn ! (hon kallades så) Puss !


Hos mommen och moffen !

Hej ! Nu är jag hos mommen och moffen. Jag använder deras dator.Den känns jätte ovan att skriva med så ursäkta stav felen som förmodligen kommer ! Just nu kollar vi på körslaget. Vi åt en jätte god middag för ett tag sen med hemmagjorda fiskpinnar och hemmagjort potatismos. Mums !!! Ikväll är det ju earth houer ! Ska ni släcka lamporna ? Vi ska typ släcka allt förutom tven. Just nu sjunger Marie Picassos kör. Dom har rosa kläder ! Bra val Marie ! :))))) Puss ! <33


Hello ! :)

Hej ! Idag ska jag sova hos mormor och moffen (vet inte om jag har skrivit det innan). Det är för att mamma ska på fest och Felicia ska sova hos sin kompis. Jag känner inte för att vara ensam typ hela kvällen och natten. + Att Toby är hos dom ! :P Hehe, han se så söt ! Så fort man säger att "Ska vi gå ut Toby !?" så börjar han springa i cirklar runt en ! ^^ Imorse när jag vaknade så gick jag och la mej hos mamma och då hoppade han upp i sängen och började slicka mej i ansiktet och sen la han sin hals på min hals så att jag inte kunde andas ! Sen somnade han på min arm och då ville mamma ta kort men jag ville inte vara med så jag blundade. Hon fotade iallafall så jag sover inte men det ser ut som det ! Puss !


Mikaela och Snoooby !

Hej ! Idag efter skolan så följde Mikaela med mej hem. Vi kollade typ på tv hela tiden ! Toby (Snooooby) är hemma hos oss och ska sova över !^^ När vi skulle gå till ica och handla pizza (mamma fick välja mat) och chips så försökte han smita ut och komma med oss. När jag sen gick lite tidigare från ica för att gå till Toby så blev han skit glad ! Hehe, jag skulle gå på toa men så ville han med in och sen när jag stängde så ville han ut igen. Jag släppte ut honom och stängde dörren, men sen hör man honom gnälla utanför för att han vill in ! KORKADE LILLA HUND !^^ Love him ! Man kan väl säga att han är som mej !!! :P Snart blire väl Let's dance. Jag är inte så insatt i det programmet men mamma är så hon vill kolla. Jag får väl stå ut ! Puss !


Mocambique

Hej ! Idag hade vi ett sista matte prov ! Skönt att matten är avklarad, förutom grupp provet som typ ingen blev klar med ! Vi hade ox ett svenska grupp prov idag. Man skulle diskutera dikter, och bilder. Jag fastnade för en bild som visade några på en tågperrong. den var ganska cool och färgglad. Lena var ganska sur i morse -.- Hon fick damp på mej när jag frågade en sak. Jag tror att hon vaknade på fel sida av sägen- igen ! ^^ Idag hade vi musik ox. Musik läraren är verkligen glad ! Jag gillar henne, hon är snäll ! Om ni undrar över rubriken så står det så för vi hade det landet som läxa. Där är det många som har aids. Det är ett av världens fattigaste länderoch de har det inte så bra där. Det är jätte hemskt ! Puss !






Mammi igen då !

Hej ! Nu är jag hemma hos mamma igen då. Ganska skönt efter en vecka hos pappa ! :) Idag hade vi ett svenska prov där man skulle skriva nånting. Jag skrev om min "drömkoja" från när jag var liten. Hoppas att jag får godkännt ! Ni håller tummarna för mej va ? ;) Igår fick jag en ny berlock i födelsedagspresent till mitt Thomas Sabo armband. Det var från min faster Fia. En liten godis ! Jätte söt ! Så nu har jag fem ! Jag tycker att man kan ha kanske 6 st berlocker år gången, för man vill ju inte överdriva ! Man kan ju ha flera stycken men man ska ju inte ha alla samtidigt ! Har en jätte jobbig läxa som jag trodde var till igår. Så jag har redan gjort den !^^ Haha, det var ju ganska skönt ! Till middag blire köttbullar och typ makaroner. Kanske inte den roligaste maträtten men gott iallafall ! Puss !


judo strax

Hej ! Det här blir en snabb bloggning innan judon. Idag höll vi på med lego igen osv. Aja, nu hinner jag inte blogga mer, det blev som sagt en snabbbloggning ! Puss

Hejhej ! ^^

Hej ! Idag hade vi hemkunskap. Jag och en tjej skulle göra rulltårta och så råkade vi göra lite fel, så den blev dålig (enligt läraren, jag däremot tyckte att den blev bra). Hehe ! Idag hade vi typ 2 prov, ett eng och ett sv/ma prov. Sv/ma provet var ett grupp prov, så det var ju lite kul ! Haha, efter när vi gjort en del- typ ingen hann klart- så sa vår fröken att vi skulle börja avsluta provet för dagen och då sa en tjej i mon grupp: "är det här ett prov ?! Skämtar hon !?" (asså fröken) och jag började as garva ! Hehe ! Puss

Min dag...

Hej ! Imorse kom jag ner och då fick jag ett kuvert med 1500 kr för ett år utan godis ! Sen tog jag en dusch och gjorde mej iordning och sen åkte vi till ica och handla. Sen åt jag lite godis och sen sms:ade jag lite med en tjej i klassen och hon är sur på mig för att jag glömt att ändra en sak på min mobil (sorry för det) och sen så har jag Farfar och Nettan kommit hem till oss och jag fick 200 kr i födelsedags present. Puss !


dålig uppdatering I know!

Hej ! Sorry att jag inte har bloggat på flera dagar, men igår så råkade Eija att nästan skära av sej en sena i tummen ! Så pappa och hon fick åka till sjukhuset och kom hem 20 över 2 på natten ! Jag och Felicia tog hand om småttingarna ! Imorgon blire godis ! Efter ett heeeeelt år ! Jag är så sugen på choklad ! Aja, imorgon får jag äta ! Vi ska åka till godis palatset osv... Till middag blire pizza. Gott ! Puss !

Lego

Hej ! idag i skolan höll vi på med lego från Komtek hela dan förutom när vi hade idrott ! Det var bra, för vi var med några yngre tjejer och inte med killarna så vi slapp dom hela dagen ! Det var rätt så skönt ! Att hålla på med lego är inte direkt det roligaste jag vet, menmen ! Nu måste jag städa rummet innan mamma blir sur ! Puss !


Hehe

Hej ! Idag efter skolan var jag med Frida. Först gick vi ut med Toby och sen när moffen hämtat honom kollade vi på tv mm. När mamma kommit hem gick vi ut. På ett ställe träffade vi två typ 6:åringar från vår skola som gick efter oss och jagade oss. En av dom pussade på min tröja och sa att den var jätte gosig ! Hehe ! Idag i skolan hade vi två prov. Ett matte och ett engelska. Dom var enkla ! För några minuter sen gick Frida hem. Hon sa att vi typ skulle få veta vilken skola vi ska gå på den här månaden ! Hoppas V***** skolan ! Idag kommer Anders också. Skriver kanske mer senare ! 

 

Bloggar från nya datan !

Hej ! Just nu bloggar jag från nya datan ! Woho ! Anna Bergendahl vann ! Jag hejade på henne ! :) Hela förmiddan har jag typ spelat the sms 3. Jag råkade få tre ungar samtidigt och sen orkade ja inte ta hand om dom för jag ville inte ha barn, så socialen kom och tog dom ! ;) Jag kanske inte borde bli mamma ? xD Imorgon kommer Toby ! Han e så söt ! (jag har ju skrivit det några gng på några dagar, menmen)


Melodifestivalen !

Hejhej ! Nu har vi varit på genrepet ! Låtarna var jätte bra på riktigt och så visade dom en massa som kommer hända ikväll ! Jag kommer inte berätta vad, med en ledtåd är att en kille som vann förra året och spelar fiol var där ! ;) Han kom ut på scenen helt plötsligt och vi blev jätte förvånade ! Han är så söt ! Sen åt vi kina mat, och nu sitter jag hemma och installerar min nya dator ! Jag håller på att installera The sims 3 på den osv... Jag bloggar inte från den just nu. Dagen har varit jätte trevlig ! Puss


Godmorgon ^^

Godmorgon ! Idag ska vu ju till melodifestival genrepet. Det ska bli kul ! Min morbror och hans fru ska typ till Teneriffa snart så Toby kommer typ va hos mormor och moffen och oss ! Så på måndag ska jag gå hem direkt efter skolan och rasta honom, så får Felicia gå på rasten ! Hehe, han e så söt ! Puss, skiver mer sen !


Dator !

Hej ! Jag har fått en egen dator av min morbror och hans fru ! Han säger att den är jätte snabb och en riktig speldator ! Ååh va glad jag e ! De andra sakerna jag fick är en tröja av mormor och moffen och ett armband och ett par örhängen av Anders (skit snygga) ! Jag är jätte nöjd ! Sen när jag kommer till pappa ska de typ ox fira mej ! Puss !


Hejhej !

Hejhej ! :D Happy birthday to me ! ;) Hehe, imorse kom mamma, Felicia och Anders och sjöng för mig ! Det blev lite speed up, eftersom att dom ville göra sej i ordning ;) Sen öppnade jag mina presenter. Jag fick en tröja från gina, En prenumenation (stavning ?) på tidningen julia, tre par trosor (mamma brukar ge det), en berlock till mitt Thomas Sabo armband och en ghos wisperer box ! Det är typ box tre ! :)))) Sen gjorde jag mej klar och gick till skolan. Där hade vi idrott som första lektion. Det var bara tre tjejer som var med (jag var en av dom). Dom andra hade ont elr var förkylda och så + att några var och spelade tennis. Och Emelie (emele.blogg.se) var på nån tjej fotbollscup som dom vann ! Grattis ! :) Juste ett litet blogg tips är (alltså en blogg man borde besöka;)) pinksisters.blogg.se. Det är min kompis Malin och hennes syrras blogg ! Så gå in på den ! Pözz !


Melodifestivalen !

Hej ! På lördag ska ju jag Felicia mommen och moffen till melodifestival genrepet. Då kommer alltså en fråga som hör till det:

 Ja, kommentera mkt och svara på den frågan ! Själv hejar jag på Anna Bejgendahl och Timotej. Timotej tycker jag har en ganska mysig låt men jag hejar mest på Anna ! Just nu tror jag att mamma håller på med min tårta. Jaa, det gjorde hon ! Jag hjälpte till lite, så sry för avbrottet ! ;) Nu kom Anders så dom skulle gå till kinakrogen för han hade inte ätit ! Hejdå ! Btw, jag får nån sorts maräng tårta ! Mums !


Imorgon !

Hej ! Imorgon fyller jag år ! Jippie ! Idag hade vi engelska prov. Det var lätt men man skulle lyssna på ett band som var jätte trögt. Det gick långsamt ! Just nu kollar jag på ghost wisperer (stavning ?). Jag gillar det programet men hoppas att Jim inte dör nu (han blev just skjuten) ! Imorgon på idrotten (i skolan alltså) ska vi leka nån flygande matta. Fattar inte riktigt hur man gör... Aja, får väl veta imorgon ! Puss !


Halloo halloo

Hej ! Idag hade vi nationellt prov i Matte ! :(Man skulle annvända miniräknare.Sen när jag kom hem (till mamma) så sa Felicia att hon skulle till pappa och hälsa på pappas kompis och hans familj, så jag följde med. De har en son som är en månad yngre än Alva. Han heter Tobias och är skit söt och jätte glad ! Han skrattade typ hela tiden ! och så försökte han äta upp mitt halsband ^^ ! Nu är jag iallafall hos mamma igen. Vi har just ätit midda. Puss !


sjuk...

Hej ! Idag är jag sjuk ! :( Vi som ska börja med nationella proven (jag vill bara bli klar med dom så snabbt som möjligt). Just nu kollar jag på Rachael Ray, som jag tycker är ett ganska trevligt program. Igår hade vi hk. Vi gjorde pizza, av typ en macka elr nåt. Det var inte äckligt men inte jätte gott... Vi gjorde också citron saft. elr jag gjorde den. Den blev faktist ganska god ! Hehe, först gjorde jag lite fel, tog typ för mkt vatten. Så jag fick hälla i mer socker ! Puss ! 

5 dagar kvar !!!

Hej ! Det är bara 5 (!) dagar kvar till min födelsedag ! Jag vet inte om jag skrivit det här, men då kommer min morbror, hans fru, Toby, mormor, moffen och Anders och hans son. Det blir nog trevligt ! Idag ska jag sörja att det är sista sportlovs dan ! ^^ Och sen blire nationella proven ): BAJS ! Kan det inte redan ha varit klart !? Hej då !

Btw, snart ska vi till melodifestevalen genrepet och jag får äta godis !

Hemma

Hej ! Nu sitter jag hemma och har typ städat. Dom andra är och handlar med jag orkade inte följa med ! ^^ För ett tag sen var mormor och moffen här och fikade mm. Men när dom gick ville pappa att vi skulle städa...  Puss !

Upp

Godmorgon ! Igår kväll kollade familjen på filmen upp. Jag tyckte att den var skit kul t ex. en av hundens repliker: "Jag gömde mej under din veranda för jag älskar dej. Får jag stanna ?" Hahaha ! Så kul ! Idag ska jag inte göra så mkt, kanske gå ut ett tag elr ringa en kompis. Om nån vill göra nåt, ring mej ! Puss


Stan

Hej ! Idag åkte jag, Eija och Felicia till stan och shoppade. Jag köpte en skjorta och en T-shirt. Skjortan har jag på mej nu. Sen så hälsade vi på pappa på hans jobb, han har nyligen bytt hus så det var Det var jätte fint där ! (dom hade ett ROSA konferans rum !) Sen åt vi på nåt ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter och sen gick vi i några fler affärer. När vi kände oss klara åkte vi hem. Det var en trevlig dag och jag är nöjd med mina inköp ! Hej då !

Zombieland

Hej ! Igårkväll kollade jag på filmen Zombieland, med mamma, Felicia och Anders. Jag glömde nog att nämna förut att han var med på bion. ;) Zombieland var rätt så kul och inte så läskig ! Idag ska jag:

  1. Lämna de hyrda filmerna
  2. Städa rummet (det behövs)
  3. Äta ?
  4. Mata djuren
  5. Gå hem till pappa och fira IM !

Grattis IM sötnos !



 En av zombiesarna




Cupcake !

Hej ! Nu har jag fått hem mitt halsband från hiphopbutiken.se ! Det är jätte gulligt ! Jag kom just hem från bion. Jag skrev inte det förut, men vi bestämde oss för att gå på bio igen. Vi såg "I love you Phillip Morris". Den var rolig ! Jag vill se Avatar igen !

 Gulligt !



Farmor

Hej ! Idag fyller farmor år så... GRATTIS ! Ska äta frukost strax också. Idag kanske vi ska göra nånting, jag får tjata på mamma. Just nu går det typ ett repris avsnitt från igår på top model. Jag såg det igår. Felicia är typ besatt av pokemon låten ! Den suger ! Jag skriver mer senare !


IM

Hej ! På onsdag (om 2 (!) dagar) fyller Idamathilda 4 år ! Tiden går väldigt fort. Sen så fyller jag år ox ! Ojojojoj...


Good morning! ♥

God morgon ! Idag har jag ingen aning om vad vi ska göra. Förmodlingen ingenting... Kanske ringer nån kompis. Haha, mitt roliga liv ! Vaknade av att mamma pratade i telefon. Igår åt jag Ben & Jerry's glass. Det var skit gott ! Jag åt av den med brownies. Puss !


RSS 2.0